Close
 
 
 

trgovina

Slika izdelka Gel lak Mohito 15 ml

Gel lak Mohito 15 ml

103453

Gel lak Mohito 15 ml

16,70 €

Magnetic gel laki so namenjeni zahtevnim uporabnikom. Njihova preprosta uporaba, omogoča, da so vrhunsko narejeni nohti hitro končani. Gel laki ne vsebujejo toulena tar formaldehida zato so okolju prijazni ter zmanšujejo možnost alergije.

Uporaba: Spiljen, pripravljen noht obrišite z Antiseptikom in na vse nohte nanesite Bond gelposlish, ki ga pustite, da se posuši na zraku 2-3 minute. V dveh tankih plasteh namažite Base&top in vsako plast sušite v lučki 2 minuti. Enako naredite z barvo ( dve tanki plasti, vsako 2 minuti v lučki ) ter zaključite z dvema plastema Base&topa ( zopet vsako plast po 2 minuti v lučki ). Ko končate, obrišete lepljivo plast z Finishing wipe tekočino. Gel lak sistem se vedno nanaša v najmanj šestih tankih plasteh. Med sloji se nikoli ne briše lepljive plasti, če že pa je potrebno noht zmatirati z Blok pilo pred novim nanosom Gel laka. V UV&Led Twin light lučki se bazna plast Base&topa in Gel lak barva sušita 10 sekund, Base&top se kot zaključna plast suši 30 sekund.

Gel laki se lahko kombinirajo tudi z Nail artom.

Na voljo je mnogo različnih barv za mnogo različnih okusov.

Vsi izdelki v naši trgovini dosegajo najvišje standarde v kvaliteti. Pri proizvodnji se upošteva pravila ISO 22716: GMP za kozmetično industrijo. GMP je kratica za »good manufacturing practice« v prevodu »dobra praksa proizvodnje«

Vsi izdelki so izdelani v EU in temeljito testirani za kvaliteto in varnost.

KOŠARICA
je

prazna