Close
 
 
 

trgovina

Slika izdelka Twin Light UV in LED

Twin Light UV in LED

190016

Twin Light UV in LED še UV laki se bodo sušili hitreje! Kombinacija UV in LED, Senzor za roke, Primerna za roke in noge, 10& 30 sec. timer za LED, 1,5 & 2,5 min. timer za UV gele, Snemljiv spodnji del, vzdržljivost žarnic 30.000 ur.

169,00€

TWINLIGHT UV & LED je lučka, z tehnologijo, ki zaradi določene dolžine svetlobe, ne samo, da zmore sušenje tako UV tehnike kot tudi LED tehnike, temveč je tudi končni rezultat izjemno visok sijaj vseh gelov! Ni potrebno menjavati funkcije UV ali LED ampak se spreminja samo čas sušenja.

Ne potrebuje manjave žarnic. Življenska doba lučke je 30.000 delujočih ur.

Prednost TWINLIGHT lučke je tudi v tem, da ima senzor za roko. V trenutku, ko stranka vstavi roko v lučko se ta samodejno prižge, v kolikor imate nastavitev na auto.Tudi pri UV gelih, ki niso primerni za sušenje s tehnologijo LED je čas sušenja skrajšan za 30 sek. Pri gellak tehniki se vse plasti sušijo 10 sek, le zadnji sloj 30 sek. Pri sušenju se proizvaja manj toplote.

Lučka ima tako zvočni signal, kot tudi omogoča funkcijo samodejnega izklopa, ko je v opciji Auto.

Spodnji del lučke je snemljiv kar pride prav pri pedikuri ter olajša čiščenje.

Ker smo lučko preiskusili tudi sami vam svetujemo, da ste pri uporabi pozorni na:

  • ko sušite samo palce so včasih ti prekratki in jih senzor ne zazna za to vam svetujemo, da v tem primeru izklopite funkcijo auto,
  • če ne uporabljate naslonjala za roke in v ta namen uporabljate lučko, bodite pozorni, da strankina roka med tem, ko čaka ni nagnjena čez in vam ne pritisne vklop lučke.

Vsi izdelki v naši trgovini dosegajo najvišje standarde v kvaliteti. Pri proizvodnji se upošteva pravila ISO 22716: GMP za kozmetično industrijo. GMP je kratica za »good manufacturing practice« v prevodu »dobra praksa proizvodnje«

Vsi izdelki so izdelani v EU in temeljito testirani za kvaliteto in varnost.KOŠARICA
je

prazna