Close
 
 
 

Novice

 

ZASLUŽITE Z NAMI!

Drage naše dame,

 

Prepričani smo, da tudi ve, tako kot mi, konstatno razmišljate, kaj novega ponuditi strankam, kako jih presenetiti, razvajati in hkrati zaslužiti. Predstavljamo vam poslovni model s katerim enostavno zaslužite in navdušite svoje stranke s prodajo uhančkov Tutu Biju.

 

Tutu biju uhani so hipoalergeni, trendi, lepi, opremljeni s Swarovski® kristali in s ceno, ki kar kliče po nakupu. V prodaji so že nekaj časa in stranke v našem storitvenem delu salona skoraj, da ne odidejo z novim parom. So absoluten modni trend. Izdelani so iz medenine, ki ne vsebuje niklja, dodatna galvanska obdelava pa uhanom daje srebrni videz. Na voljo v treh cenovnih razredih in sicer stranka za njih odšteje 5, 10, ali 15€. Vse, ki bi se odločile za prodajo uhanov v vašem salonu opremimo s produktnim stojalom za boljšo vidnost oziroma izpostavljenost uhanov potrošnikom.

In kar je najlepše, je to, da ni nobenega tveganja. Uhančke pri nas namreč dobite na dobavnico, zato v kolikor prodaja ne bi stekla, stojalo z uhani preprosto vrnete, brez stroškov. Šele, ko se odločite, da želite prodajo obdržati, vam izdamo račun.

Na voljo sta dve stojali, malo, na katrega lahko razvrstite 16 različnih uhanov in veliko za 32 uhanov. Pri prodaji uhančkov iz velikega stojala je vaš zaslužek cca 78€.

 

Priznamo vam, da se je nam prodaja začela isti trenutek, ko smo uhane postavili na ogled. Ko prodaja steče tudi vam, lahko uhančke naročate posamezno, po vaši želji. V priponki vam pošiljamo katalog z vsemi obstoječimi uhani.

Ogled kataloga.

Vse zainteresirane prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 030/277-777 ali nam pišite na info@studiomaya.si.

 

Prijazen pozdrav vam pošilja vaša ekipa Magnetic Studio Maya.