Close
 
 
 

Novice

 

VIKEND VESELJA IN TEČAJEV V MAGNETICU   

 
Mi ne moremo brez nje, popolnoma nas je navdušila, prav tako je navdušila tečajnice, ki so pri njej že opravile tečaj. Ker je povpraševanje tako veliko se ponovno vrača k nam Kateryna Gonchar, profesionalna nohtna stilistka, ki svoje delo jemlje resno, z vsem srcem, potuje po vsem svetu in išče navdihe, se uči in kar je najpomembneje, svoje znanje z vsem srcem in predanostjo širi naprej.
Njeni tečaji so intenzivni, mogoče celo naporni kar pa zaradi njene energije in predanosti delu tečajnice sploh ne opazijo.
AIR BRUSH SISTEM, SOBOTA 12.10.2019 OD 8:00 - 15:00
 
Kot verjetno že veste vam ponujamo res najboljši in po mnenju veliko strokovnjakov edini, res dober sistem za air brush poslikavo nohtov. Sedaj je sistem že dobro vpeljan v Sloveniji in z zagotovostjo lahko trdimo, da je sistem res obstojen in stranka pride na korekturo z nedotaknjenim dizajnom. Sistem je razvit posebno za potrebe barv, ki so obstojne na nohtih. Podpirajo naše delo, tako v barvni paleti kot izjemni kvaliteti. To je resnično najboljši sistem za noro lepe in hitre nail art dizajne, ki vam bo olajšal pridobivanje novih strank in zadovoljil želje vaših zvestih strank. Nobenih dodatnih kasnejših stroškov z nakupom "boljših" pištol saj je ta najboljša! Delo s tem sistemom poteka nemoteno brez zapletov s čiščenjem ali zamašenimi šobami!
All-inclusive paket, zajema VSE: tečaj, air brush mašinco, začetni komplet barv, ki ne vsebujejo alkohola, začetne šablone in vse pripomočke za air brush ( vse uporabno brez nepotrebnih stvari ). Ceno celotnega Start all - inclusive paketa s tečajem najdete spodaj na ceniku. Med tačajem bomo poskrbeli za dobro kavico, malico in fotoshooting. Seveda v kolikor boste to želeli. S fotografijami bomo poskrbeli za vaše objave na facebook-u in poskrbeli za začetni lounch. Skupaj bomo nadaljevali to res enkratno zgodbo v katero pri Magneticu močno verjamemo. Sistem je prijazen za uporabo, skrajša čas izdelave poslikav in nudi možnosti brez mej. Na tečaju bo prikaz najnovejših dizajnov in poslikav.

POPOLDANSKE URICE V SOBOTO 12.10.2019 OD 15:30 – 18:30

V popoldanskih uricah se bomo posvetili fotografiranju nohtov z vašimi telefoni pod najboljšim kotom in najboljšo svetlobo. Kateryna nam bo izdala vse skrivnosti in trike kako sliko obdelati, da bo popolna za objavo na spletu. Naložili si bomo vse progrme, ki jih potrebujete. To so najnovejše skrivnosti vseh nohtnih stilistov po vsem svetu. Spoznali bomo tudi non- filing sistem, nove no-wipe barvne gele s katerimi bo izdelava nail arta, štampiljk, shugar looka in še marsičesa bolj enostavna.NEDELJA 13.10.2019 OD 8:00 -15:00 NAIL ART
VSE NAJBOLJ POPULARNE TEHNIKE PRVIČ ZDRUŽENE V INTENZIVNEM TEČAJU NAIL ARTA

Primerno tako za začetnike in profedionalce. Spoznali bomo nove aqua barve, ustvarjali z neon pigmenti, broken glas, spider geli, liner geli, štampiljke, shugar look,.... In še veliko drugega. Vse to bo še lažje in hitreje z uporabo novih, močno pigmentiranih barvnih gelov brez disperzije in brez uporabe top gela. Intenziven tečaj kjer bomo spoznali vse trenutne trende zelo popularnih in uporabnih tehnik.

POPOLDANSKE URICE V NEDELJO 13.10.2019 OD 15.30 do 18.30

Spoznali bomo vse skrivnosti objavljanja na spletu ( instagram, facebook...), naučili se bomo kako istagram dela za vas in ne vi zanj, kako imeti najboljši instagram profil, pridobiti nove stranke, obdelati sliko,... naučili se bomo vsega, kar je trenutno trend in spoznali vse najnovejše trike. Dotaknili se bomo oglaševanja na spletu in kako uporabljati plačljive oglase. Povabili bomo tudi zunanjega sodelavca iz podjetja Linea media s katerim boste lahko dorekli vse glede oglaševanja vašega salona oz. storitve. Pogovarjali se bomo o tem, zakaj objavljati raznobarvne fotografije... ampak POZOR.. brez filtra. Vse o uporabi "hashtagov", kako direktno nasloviti specifično publiko in biti povezan s sledilci. Dotaknili pa se bomo tudi novega sistema shoutout instagram - način kako lahko še hitreje dobite nove sledilce in tukaj vam bomo pomagali tudi mi.

CENIK

-All inclusive paket in air nails tečaj za začetnice sobota 12.10.2019, od 8:00 - 15:00: 320 eur.
(Za vse, ki ste tečaj pri nas že opravile in svoj air brush že imate, vendar imate vprašanja in želite nove ideje za dizajne sobota 12.10.2019,  8:00 - 15:00: 90eur.)
-Nail art tečaj nedelja 13.10.2019, 8:00 - 15:00: 140 eur.
-Popoldanske urice za tečajnice, ki se udeležijo dopoldanskega tečaja od 15:30 do 18:30: 20 eur za en dan.
-Udeleženke samo popoldanskih uric brez prijave na katerikoli tečaj v tem vikendu od 15:30 do 18:30: 60 eur na dan.

DAN ODPRTIH VRAT ZA VSE, VSI NAKUPI -10% 12. in 13.10.2019 od 8:00 do 18:30

V času tečajev bo odprt tudi naš Magnetic prodajni salon, kjer vas bova sprejeli Maja in Teja, vam svetovali glede materiala, tehnik, tečajev in odgovorili na vsa vprašanja glede odprtja salona, zahtev inšpektorjev ter vsega ostalega kar vas bo zanimalo. Posvetili se bova vsem, ki si boste vzeli čas ta vikend, saj vemo, da vas je veliko, ki niste iz Ljubljane. Na vse nakupe pa vam bomo priznali 10% popust.

V kolikor bi želeli tečaj na katerem bi se učili tudi novih tehnik balerina in almond pa nas pokličite na 030277777 ali pa nam pišite na info@studiomaya.si. V kolikor vas bo več se lahko s Kateryno dogovorimo za termin petek 11.10.19.

Ker je povpraševanje po tečajih ogromno, si hitro rezervirajte svoj termin. Rezervacija termina velja, takrat ko je tečaj plačan oziroma poravnana akontacija 100 eur.

info@studiomaya.si www.studiomaya.si 030 277 777
 
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh Bleščica d.o.o. na osnovi registracije, telefonske prijave, nakupa v trgovini, sodelovanjav nagradni igri ali drugih dogodkih v organizaciji Bleščica d.o.o