Close
 
 
 

Novice

 

SKUPAJ NAD TEŽAVAMI Z VAŠIMI VPRAŠANJI IN NAŠIMI ODGOVORI

Naredili smo raziskavo in ugotovili, da je veliko povpraševanja po delavnicah, na katerih bi prikazali pravilno pripravo nohtov na geliranje in se posvetili vsem pastem in težavam, ki včasih kljubujejo kvalitetni storitvi, kljub uporabi najkvalitetnejših izdelkov. Vedno se potrudimo za pozitivno in prijetno izkušnjo pri uporabi naših izdelkov. Ponuditi vam želimo celostne rešitve in pomoč.

Sedaj smo za vas pripravili delavnico pravilne priprave nohta pred nanosom gela, pasti pri nanosu gela in gel laka, ter kako nanesti različne zaključne plasti, da pridemo do najboljše kvalitete in visokega sijaja. Potrudili se bomo odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Vabljene ste, da na delavnico pripeljete kogarkoli, ki vam predstavlja kakršenkoli problem. Večkrat slišimo: tej stranki pa en noht nikakor ne drži, ali pa: imam eno stranko, ki ji nikakor ne drži vse tako kot vsem ostalim. Z največjim veseljem sprejmemo izziv in podamo rešitev skupaj z izdelavo problematičnega nohta. Tako boste same videle ali je naša rešitev trajna. Spoznale boste tudi vse naše izdelke, ki vam lahko pomagajo do najboljše kvalitete.

Mi smo prepričani, da vam lahko ponudimo rešitve in olajšamo izdelavo še tako problematičnih nohtov zato vas vabimo na delavnico, ki bo potekala v torek 5.2.2019 okvirno uro in pol. Seveda pa ste lahko z nami cel dan, v kolikor boste imeli več vprašanj. Termini na katere se lahko prijavite so ob 9 uri, 10:30 uri, 12:30 uri in 14 uri. Predhodna prijava je obvezna. Pri prijavi nam boste tudi povedali ali pripeljete kakšen »problem« s seboj, da si bomo lahko organizirali delo in vzeli za vse dovolj časa. Prijavite se lahko preko telefona: 030277777 ali preko elektronske pošte info@studiomaya.si. Poudariti pa moramo, da to ni tečaj kot začetno učenje izdelave nohtov, ampak reševanje vaših problemov, s katerimi ste se srečali med delom in izboljšati celoten postopek in rezultat izdelave.

Kotizacija za udeležbo na delavnici je 15 eur. Takoj ko je znesek plačan imate mesto na delavnici rezervirano.

Vsem prijavljenim priznamo 10% popust pri nakupu izdelkov Magnetic na dan ko se boste udeležile delavnice.