Close
 
 
 

trgovina

Slika izdelka Sesalec Zephyros gold

Sesalec Zephyros gold

270009

Zephyros zelo močan sesalec za prah

399,00€

Predstavljamo vam enega redkih sesalcev na svetu, ki uporablja filter za enkratno uporabo. Navadni zbirniki prahu imajo to pomanjkljivost, da nekaj prahu vseeno pošljejo nazaj v prostor, s tem izdelkom pa boste zares poskrbeli za zaščito vas in vaših strank. Ta popolnoma nov sesalec je prestal tako naša testiranja, kot testiranja strokovnjakov iz Magnetica in nas naravnost navdušil.

V našem prodajnem salonu smo test naredile tako, da smo sesalec dale na belo podlago, z električnim brusilnikom pa smo se lotile odstranjevanja črnega gel laka. Na naše presenečenje je res ves prah ostal na filtru, pult je ostal popolnoma čist. Kar je najlepše je tudi to, da sesalca po uporabi ni potrebno razstavljati in čistiti, pač pa preprosto odstranite filter in ga zavržete.

 

Sesalec uporablja zmogljivo turbino, ki ustvari zelo velik pritisk sesanja. Z nameščanjem filtrirnega papirja iz mikrovlaken na zračno odprtino se prah zbere na vrhu in ga nato enostavno odstranite. Težek je zgolj 900 gramov, zato je res lahek, meri pa 29cm x 19cm x 10cm.

 

Dobite ga z napajalnikom in 50 filtrirnimi papirji. Filtrom je raziskovalni inštitut Nelson iz U.S. podelil certifikat o kvaliteti saj blokirajo kar 99% prašnih delcev.

Na voljo je v štirih barvah, zlati, srebrni, sivi in roza.

 

Razlogi zaradi katerih je Zephyros nail dust colector izdelek, ki ga enostavno morate imeti:

- ker vam je vaše zdravje in zdravje strank na prvem mestu,

- ker ga dobite skupaj s filtri, ki bodo osrečili tudi ljudi z alergijami,

- ker je narejen iz aluminija in izjemo lahek,

- ker je intenzivnost sesalne moči mogoče prilagoditi,

- ker je tih,

- zamenjava filtrov je enostavna in poceni,

- ker je resnično vrhunski sesalec, mi pa smo ponosni, da je postal del naših prodajnih artiklov.

Video s prikazom moči: https://www.youtube.com/watch?v=W9pZONeXwiE

V paketu je 50 kom. filtrov. Filtrom je raziskovalni inštitut Nelson iz U.S. podelil certifikat o kvaliteti saj blokira kar 99% prašnih delcev.

Moč: 48w,

Mere: 189mm x 105mm x 280mm,

Teža: 1,009

KOŠARICA
je

prazna