Close
 
 
 

Novice

 

NORO HUDA NOVOLETNA AKCIJA NA VSE GRADILNE GELE

NORO HUDA NOVOLETNA AKCIJA NA VSE GRADILNE GELE

 

Pomočnice Dedka Mraza iz ekipe Magnetic Studio Maya smo se odločile, da je prav, da se pocrklja vse naše pridne nohtne stilistke, ki celo leto garate in skrbite za boljše počutje drugih.

 

Za vas smo pripravile kar 20% POPUST na vse naše gradilne gele. Popust, kot ga še ni bilo pa uveljavite s kodo: DEDEK MRAZ. Najcenejši 30 gramski gradilni gel si tako lahko zagotovite za samo 23,20€. Kvaliteta in nizka cena lahko gresta z roko v roki – pri Magneticu!

 

Uporabljati Magneticove gradilne gele, pomeni uporabljati gele, ki so kvalitetni, ki bodo poskrbeli za obstojnost nohtov vaših strank, so fleksibilni in zagotovo ponos našega podjetja. Naši geli so primerni tako za okrepitev naravnih nohtov, kot podaljševanje nohtov s konico ali šablono. Na voljo so v različnih gostotah in barvnih odtenkih, skladno z vašimi željami, pa vedno najdemo gel, ki vam popolnoma ustreza. Z našimi geli boste svoje stranke sprejele s samozavestjo, njihovi nohti se bodo pod vašo taktirko spremenili v umetniško delo in vaše stranke se bodo zadovoljne vedno znova vračale k vam.

 

Ta neverjetni prihranek velja za vsa naročila, ki jih bomo prejeli od 29. do vključno 31.12. Naročite jih lahko preko telefonske številke: 030/277-777 ali preko povezav:

- prozorni gradilni geli: http://www.studiomaya.si/standard-geli?categoryId=25

- roza gradilni geli: http://www.studiomaya.si/sculpting-geli?categoryId=27

- beli gradilni geli: http://www.studiomaya.si/flex-geli?categoryId=26

- Power geli: http://www.studiomaya.si/power-gel?categoryId=251

Za kakršnokoli pomoč pri izbiri ustreznega gela, vas vljudno prosimo, da nas pokličite.

 

Srečno Novo leto vam želi vaša ekipa Magnetic Studio Maya.