Close
 
 
 

Novice

 

IZDELKI TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

tokratno akcijo  smo poimenovali Izdelki tedna s popustom, saj vam popust ponujamo na vse naše bruske. Na voljo imamo različne bruske, ki bodo zadovoljili tudi potrebe najbolj zahtevnih nohtnih stilistk.

 

Karbidni, keramični in diamantni bruski so primerni za več različnih vrst obdelave brušenja gela, akrila in naravnega nohta, na voljo v različnih grobostih.

V naši zbirki boste našli tudi različne bruske za obnohtno kožico.

Zaradi kakovostnih in odpornih materialov so primerni za dolgotrajno uporabo. Pravilna oblika in število zobcev pripomoreta k temu, da boste svoje delo opravili bistveno hitreje. Za najboljše možne rezultate vam priporočamo uporabo skupaj z našim brusilnikom, ki vam zagotavlja izjemo stabilnost med samim brušenjem.

 

V tedenski akciji vam ponujamo 10% popust na kateregakoli izmed naših bruskov, ogledate pa si jih lahko na povezavi: http://www.studiomaya.si/dodatki-1?categoryId=108

Ob nakupu kateregakoli našega bruska, pa vam pripada 10% popust tudi na naše silikonske ščitnike proti prahu. Ščitnik je obvezna oprema vseh, ki si želite, da bi vaš električni brusilnik deloval čim dlje. Na voljo je v roza barvi, v tedenski akciji pa si ga lahko zagotovite za samo 1,98€. http://www.studiomaya.si/search?Q=192008

 

Z našimi bruski je možno zgladiti površino nohta, pripraviti noht na podaljševanje s šablono ali konicami, narediti predpripravo za korekturo umetnih nohtov, zgladiti neenakomerno površino nohtov, odstraniti obnohtno kožico, stanjšati spodnjo stran nohtov in seveda skrajšati ali oblikovati nohte na rokah in nogah.

Karkoli že boste počele, privoščite si najboljšo kvaliteto. Sebi in svojim strankam privoščite Magnetic.

 

Prijazen pozdrav vam pošilja vaša ekipa Magnetic Studio Maya.