Close
 
 
 

Novice

 

IZDELKI TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

Da boste vedno korak pred drugimi in delale še lepši videz naravnih nohtov smo v tokratni tedenski akciji s popustom za vas pripravili kar tri izdelke, ki jih boste lahko uporabljale samostojno ali pa z njimi zavladale videzu naravnih nohtov.

 

Naši gel laki so znani po izjemni prekrivnosti in obstojnosti. Extreme matt top gel je produkt, ki mat videz dejansko tudi ohrani in je postal praktično obvezna oprema vsake nohtne stilistke, izjemno priljubljen tudi pri strankah. Z njim ustvarite trenden, matiran videz.

Odlično ujemanje odtenka naravnega nohta z odtekom gel laka smo dosegli v kombinaciji R&R Pink in Erotic Decency. Na fotografiji lahko vidite 2 tedna stare nohte, prehoda se praktično ne vidi. Sta pa oba odtenka tako čudovito lepa, da ju boste zagotovo z veseljem uporabljali tudi samostojno.

Možnost naročila produktov na:

- http://www.studiomaya.si/gel-lak-rr-pink-15-ml?productId=3112, cena zdaj 15,03€,

- http://www.studiomaya.si/gelpolish-erotic-decency-15-ml?productId=443 cena zdaj 15,03€,

- http://www.studiomaya.si/matt-top-gel-15-gr cena zdaj 26,91€.

Popust velja do konca tedna, za vsak posamezen izdelek.

 

 

Za še več prihrankov, redni obveščenosti o novostih, tečajih in produktih pa si naložite našo mobilno aplikacijo. Ob naložitvi aplikcije si pridobite 10% popust, ki ga lahko izkoristite pri naslednjem nakupu preko spletne strani, po telefonu ali v našem prodajnem salonu.

 

Android: https://play.google.com/store/apps/details…

IOS: https://play.google.com/store/apps/details…

 

Če se spletna stran za nalaganje ne odpre, si lahko aplikacijo naložite na naslednje načine:

Android: preko google play trgovine, v iskalnik vtipkajte Studio Maya in kliknite išči.

IOS: preko app store, v iskalnik vtipkajte Studio Maya in kliknite išči.

 

Ko bo aplikacija naložena na vašem telefonu sledite navodilom. Za registracijo v aplikaciji potrebijete M kodo, ki jo dobite pri registraciji na naši spletni strani www.studiomaya.si. Za kakršnekoli dodatne informacije ali pomoč pri nalaganju aplikacije prosimo, da  nas pokličete na telefonsko 030/277-777. 

 

Želimo vam prijeten teden in vas lepo pozdravljamo,

 

vaša ekipa Magnetic Studio Maya.