Close
 
 
 

Novice

 

IZDELKI TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

Bolj kot se bliža poletje, bolj si naše stranke želijo več izbire pri barvah. Ta letni čas je zares čudovit, ponuja nam neskončne možnosti za uživanje in prav je, da uživamo v vseh njegovih odtenkih. V tedenski akciji s popustom smo zato za vas pripravili popust na vse odtenke naših barvnih gelov.

 

Gele One coat se lahko uporablja v razponu od nanosa ene barve do zapletenih dizajnov nail arta. Primerni so tako za začetnike, kot tudi najzahtevnejše izdelovalce nohtov.

Magentic je sinonim kvalitetnih izdelkov za nohte, prav tako so tudi naši geli kakovostni, prekrivni, prožni, obstoječi in enostavni za nanos. Geli se na zraku ne sušijo, kar vam omogoča, da jih nanesete res natančno ali popravite morebitne napake. Gele lahko uporabite za barvno francosko poslikavo ali pa z njimi ustvarite čudovite kreacije, ki bodo navdihnile vaše stranke, da se bodo še z večjim veseljem vračale k vam.

 

Zavedamo se, da si želite svojim strankam ponuditi več, za manj denarja, zato vam v tem tednu ponujamo 10% popust na katerikoli izbrani 7 ml barvni gel. Popust velja tako za spletna naročila, kot tudi ob nakupu v našem prodajnem salonu.

Eden izmed predlogov, kako lahko uporabite gel se skriva tudi na linku: https://www.youtube.com/watch?v=kQuMql8kHbE

 

Želimo vam prijeten in ustvarjalen teden,

 

vaša ekipa Magnetic Studio Maya