Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

nas izjemno veseli, da naj bi se v mesecu maju končno odprli vsi saloni. Vsekakor upamo, da boste iz te krize prišle samo močnejše.

V tokratni tedenski akciji vam želimo ponuditi izdelek, ki ga pri podaljševanju nohtov potrebujemo vse in to je kvaliteten gel.

 

Sculpting nail plate extender je gradilni gel gostejše sestave. Na voljo je v treh različnih roza, kožnih odtenkih, kar daje vašim strankam še več izbire. Barve delujejo naravno in nohtom ne dajejo umetnega videza. Gel je primeren za naravne nohte, umetne konice ali izdelavo nohta s pomočjo šablon. Odličen je tudi za pinchanje. Noht lahko zgradite v enem sloju, kar vam bistveno prihrani čas. Skrbno izbran odtenek in ravno prava prekrivnost vam omogočita, da skrijete napake nohta, podaljšate nohtno ploskev in hkrati ohranite naraven videz.  Izberite odtenek, ki najbolj ustreza tenu kože vaše stranke in naredite popoln French, ali pa se poigrajte s kakšno posebno poslikavo. Zgradite salonsko ali ekstremno obliko z gelom, ki ima odličen oprijem in neverjetno obstojnost. Prepričajte se o njegovi kvaliteti.  

 

V tedenski akciji vam ga ponujamo za zgolj 42,30€. Več o uporabi in možnost naročila na: http://www.studiomaya.si/search?q=Sculpting+nail+plate+extender

Prikaz strukture in nanosa gela: https://www.youtube.com/watch?v=sjj9k5KukIc

 

Življenje je prekratko za slabe nohte, privoščite si samo najboljše, privoščite si Magnetic!

 

Obilo zdravja vam želi vaša ekipa Magnetic Studio Maya.