Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

V tokratni tedenski akciji smo za vas pripravili Rubber bazo, ki ima toliko dobrih lastnosti, da jo težko opišemo na kratko.

 

Je tanka, kot lak za nohte in obstojna, kot gel. Tako, kot vsi Magneticovi izdelki ne potrebuje bonda, ker ima najmočnejši oprijem. Navdušuje nas tudi dejstvo, da en nanos zadostuje. To pomeni prihranek tako v času, kot porabi materiala. Rubber baza je vse, kar si želi dobra nohtna stilistka in vse, kar si želijo njihove stranke. Vaše stranka bodo imele tanke, vendar obstojne nohte in se bodo vsekakor vračale prav k vam.

 

Uporabite jo za nohte, ki dajejo videz lakiranih nohtov, a so vseeno obstojnejši. Odlično se oprijema na naravne nohte, uporabite pa jo lahko tudi, ko želite noht po postopku geliranja okrepiti. Rubber baza je samoizravnalna in trša od fiber coata ter gradilne baze. Je lahko nosljiva in ne daje občutka umetnih nohtov. Uporaba je enostavna, končni izdelek pa neverjetno lep.

 

Na voljo je v 5 čudovitih odtenkih, primerna je tudi za francosko manikuro in baby boomer. Za naročilo nas lahko pokličete na 030/277-777 ali kliknete na povezavo: http://www.studiomaya.si/search?Q=rubb

 

Rubber base gel:

-          Brez odstopanja,

-          Trajen izgled,

-          Naravna fleksibilnost,

-          Najboljši oprijem.

 

Vse kar potrebujete za uspeh in popolne nohte. Privoščite si najboljše, privoščite si Magnetic Rubber base.

 

Prijazen pozdrav vam pošilja vaše ekipa Magnetic Studio Maya.