Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

V tokratni tedenski akciji smo za vas pripravili popust na enega naših najbolj prodajanih odtenkov gel lakov – Neon roza.

Divje roza, ki spominja tako na Barbie punčko, kot na vse nore zabave, ki ste jih kdaj preživele, je barva namenjena drznim uporabnicam, ki svoje stališče izražajo povsod, tudi na svojih nohtih.
Magnetic gel laki pa so namenjeni tudi najbolj zahtevnim uporabnicam, ženskam, ki vedo, kaj hočejo. Njihova preprosta uporaba omogoča, da so vrhunsko narejeni nohti hitro končani. So močno pigmentirani in prekrivni, po besedah naših kupcev, daleč najboljši gel laki, kar jih je na tržišču mogoče dobiti. Definira jih tudi njihova obstojnost, odpornost in fleksibilnost.
Drzen odtenek po ugodni ceni si v tem tednu lahko zagotovite za samo 15,03€. Za naročilo nas lahko pokličete na telefonsko številko: 030/277-777 ali kliknete na povezavo: http://www.studiomaya.si/gelpolish-neon-roza-15-ml?productId=3068
Za še bolj drzen odtenek priporočamo uporabo z belim gel lakom ali s čarobnimi krom pigmenti, ki pa vsaki barvi dodajo poseben efekt in novo različico odtenka. http://www.studiomaya.si/search?q=118074

Naj bodo vaši nohti središče pozornosti – Magnetic Neon Pink.

Prijazen pozdrav vam pošilja vaša ekipa Magnetic Studio Maya.