Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

Vrhunska namizna luč je nekaj, kar potrebuje vsaka dobra nohtna stilistka in zato vam jo ponujamo v tokratni tedenski akciji s popustom.

 

Tech Light by Magnetic vam omogoča odlično LED svetlobo, ki jo lahko prilagajate v kar štirih stopnjah, zato se lahko same odločite, kako močno osvetlitev potrebujete. Med piljenjem se svetloba zmanjša, da se oči ne utrudijo, med zahtevnimi nanosi pa svetlobo povečate in si zagotovite, da boste vse podrobnosti dobro videle. Med ustvarjanjem francoske poslikave si svetlobo prilagodite tako, da ni odseva, saj vsaka dobra nohtna stilistka ve, da se kvaliteta in lepota nohtov kažeta ravno v detajlih.

 

Poskrbite za zdravje vaših oči z vrhunsko namizno lučjo praktične oblike in prelepega dizajna. Namestitev je enostavna, zato je primerna tako za domačo uporabo, kot za profesionalno manikuro.

 

V tedenski akciji si jo lahko zagotovite za zgolj 113,40€, naročite pa jo lahko tudi preko telefona 030/277-777 ali na povezavi: http://www.studiomaya.si/namizna-lu%C4%8D-tech-light

 

Tech light vam zagotavlja svetlobo najbolj podobno naravni, bistveno boljšo vidljivost in manj utrujene oči. Kvalitetno delo se lahko opravi le z najboljšimi izdelki, zato si privoščite le najboljše, privoščite si Magnetic.

 

Prijazen pozdrav vam pošilja vaša ekipa Magnetic Studio Maya.