Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,


v tokratni tedenski akciji s popustom lahko pridobite naš Fiber Coat gel, ki je resnično vrhunski in ga obožujemo tako mi, kot naše stranke.


Magnetic Fiber Coat je gostejši osnovni gel, ki ga lahko enostavno nanesete s čopičem, saj je že priložen. Primeren je za vse oblike naravnih nohtov, ima ekstremen oprijem in je resnično obstojen. Še posebej ga priporočamo za uporabo pri šibkih nohtih, saj nohtom daje čvrstost in je primeren za stranke, ki potrebujejo malenkost trdnejšo osnovo, kot je gel lak sistem z Gradilno bazo. Fiber Coat je primeren tudi za podaljševanje nohta (šablona) v primeru, da stranka še vedno želi ostale nohte naravne in je enega zlomila. Ključna prednost Fiber Coat gela pa je, da se ga lahko nanese v takšni količini, da ni potrebno popolnoma nobeno piljenje (no filling sistem), zgradi se noht do popolne željene oblike. Zaradi vlaknaste strukture je Fiber Coat nekoliko gostejši in zato se ga lažje oblikuje v željeno obliko, uporabljate pa ga lahko tudi za prekrivanje nepravilnosti na naravnih nohtih ali za popolno grajeni baby boom videz.

Uporabljamo ga namesto osnovnega gel lak sistema, pri strankah, ki želijo trši sistem, kot ga nudi gel lak, še vedno pa ne želijo gela oziroma ne želijo dolžine, kjer pa je potrebno uporabiti gradilni gel. Glavna razlika med gel lak sistemom in Fiber Coat-om je ta, da je Fiber Coat bolj čvrst in nudi boljšo obstojnost.


Na voljo je v 5 različnih barvah, v akciji izdelek tedna pa si ga lahko zagotovite za samo 26,10€. Za naročilo nas lahko pokličete na našo telefonsko številko: 030/277-777 , nas obiščete v našem prodajnem salonu na naslovu: Cesta v Kleče 9, Ljubljana ali kliknete na povezavo: http://www.studiomaya.si/search?q=fiber+coat


Prijazen pozdrav vam pošilja vaša ekipa Magnetic Studio Maya.