Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

v tokratni tedenski akciji smo za vas pripravili popust na Manipure losjon za roke z Aloe vero.

 

Aloe vero poznamo tudi pod imenom “čudežna rastlina”, to ime pa je dobila zaradi številnih zdravilnih učinkov. Poznali so jo že stari Egipčani, iz nje so pripravljali kozmetične pripravke, ki blagodejno vplivajo na kožo, jo pomirjajo, vlažijo in mehčajo. Pripravke iz Aloe vere naj bi uporabljala celo Kleopatra, za zdravljenje ran pa so jo uporabljali že Grki in Rimljani.

 

Losjon za roke Manipure vam pomaga ohranjati mladosten videz vaše kože in preprečuje prezgodnje staranje in nastanek pigmentov, ki ju povzroča onesnaževanje okolja. Losjon prodre globoko v vašo kožo, poveča tvorbo kolagena, jo optimalno navlaži, nahrani, izboljša njeno fleksibilnost in jo pomiri. Je idealna rešitev za nego suhe kože tako na rokah, kot nogah. Namenjen je dnevni uporabi, uporabljajo pa ga tudi v kozmetičnih salonih ob koncu tretmajev.

 

V tedenski akciji si losjon lahko zagotovite za samo 4,05€ in po ugodni ceni kar najbolje poskrbite zase in svojo kožo, ter kožo vaših strank. Za naročilo nas lahko pokličete na telefonsko številko: 030/277-777 ali kliknete na povezavo: http://www.studiomaya.si/search?q=manipure

 

Koža je naš največji organ, ki je hkrati viden vsem. Negujte jo.

 

Prijazen pozdrav vam pošilja vaša ekipa Magnetic Studio Maya.