Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

V tokratni tedenski akciji smo za vas pripravili popust na vse Smile lines nalepke.

 

Nalepke so na voljo v roza in turkizni barvi z bleščicami, namenjene pa so preprosti a fenomenalni popestritvi nohtov vaših strank. Nanos je enostaven, pazite le, da nalepko položite tako, da sijaj vedno nanesete malenkost čez njo. S tem jo dobro zaprete in poskrbite za njeno obstojnost.

 

V tedenski akciji si jih lahko zagotovite za samo 3,51€. Naročite jih lahko na povezavi: http://www.studiomaya.si/search?Q=nalepke, preko telefonske številke: 030/277-777 ali se oglasite v našem prodajnem salonu na naslovu Cesta v Kleče 9, Ljubljana.

 

Za še več prihrankov, redni obveščenosti o novostih, tečajih in produktih pa si naložite našo mobilno aplikacijo. Ob naložitvi aplikacije si pridobite 10% popust, ki ga lahko izkoristite pri naslednjem nakupu preko spletne strani, po telefonu ali v našem prodajnem salonu.

 

Android: https://play.google.com/store/apps/details…

IOS: https://play.google.com/store/apps/details…

 

Če se spletna stran za nalaganje ne odpre, si lahko aplikacijo naložite na naslednje načine:

Android: preko google play trgovine, v iskalnik vtipkajte Studio Maya in kliknite išči.

IOS: preko app store, v iskalnik vtipkajte Studio Maya in kliknite išči.

 

Ko bo aplikacija naložena na vašem telefonu sledite navodilom. Za registracijo v aplikaciji potrebujete M kodo, ki jo dobite pri registraciji na naši spletni strani www.studiomaya.si. Za kakršnekoli dodatne informacije ali pomoč pri nalaganju aplikacije prosimo, da  nas pokličete na telefonsko 030/277-777. 

 

Želimo vam prijeten teden in vas lepo pozdravljamo,

 

vaša ekipa Magnetic Studio Maya.